ASUS ZenFone Max (M2) primește de astăzi actualizarea Android 9.0 Pie la nivel global

521 ori
<b>ASUS ZenFone Max (M2) primește de astăzi actualizarea Android 9.0 Pie la nivel global</b>După ce luna trecută taiwanezii de la ASUS începeau distribuirea lui Android Pie către telefoanele ZenFone Max M2 (ZB632KL) din India, iată că de astăzi începe și extinderea disponibilității software la nivel global

După ce luna trecută taiwanezii de la ASUS începeau distribuirea lui Android Pie către telefoanele ZenFone Max M2 (ZB632KL) din India, iată că de astăzi începe și extinderea disponibilității software la nivel global. Versiunea vizată în cazul de față este ZB633KL și aflăm că update-ul firmware poartă numărul de versiune 16.2018.1905.42 și că pachetul ne aduce patch-ul de securitate din luna mai 2019.

Suntem informați că actualizarea va fi distribuită în etape, astfel că ar putea dura câteva zile până când va ajunge la toți utilizatorii de terminale ZenFone Max (M2). Există și posibilitatea de a verifica manual disponibilitatea update-ului prin urmarea pașilor de aici: Setări - Sistem - Update-uri Sistem.

Vă reamintim că acest smartphone sosește echipat cu ecran HD+ de 6.26 inch, procesor Snapdragon 632, cameră duală de 13 + 2 mpx în spate și cameră selfie de 8 mpx. Are baterie de 4000 mAh, jack audio, scanner de amprente în spate și sosește cu 4 GB RAM + 32 GB stocare la bord. Cel mai bun preț pentru acest device este acum de doar 849 lei pe plan local.

Apropo, noi am testat varianta ZenFone Max Pro (M2), o recenzie detaliată a acestui model fiind disponibilă aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×