HTC va cumpara Palm?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.272 ori
<b>HTC va cumpara Palm?</b>Dupa luni bune de zvonuri care afirmau ca Palm va fi cumparat de catre Nokia, iata ca HTC ar putea fi un cumparator mai potrivit pentru compania americana. La ora actuala exista deja o licitatie pentru producatorul lui webOS, in care sunt implicate doar...

Dupa luni bune de zvonuri care afirmau ca Palm va fi cumparat de catre Nokia, iata ca HTC ar putea fi un cumparator mai potrivit pentru compania americana. La ora actuala exista deja o licitatie pentru producatorul lui webOS, in care sunt implicate doar Lenovo si HTC.

CEO-ul HTC, Peter Chou ar fi participat la CTIA 2010 special pentru a discuta termenii unei tranzactii, iar procesul de analiza a integrarii Palm in HTC a inceput deja. Deocamdata, HTC refuza sa comenteze pe seama acestor informatii, in vreme ce Jon Rubinstein, CEO  Palm afirma ca vor fi luate in calcul propunerile rezonabile, de catre consiliul de conducere al companiei.

Palm valoreaza la ora actuala mai putin de o zecime din HTC, ceea ce inseamna ca nu vom asista la o contopire de branduri cu dreturi egale, ci mai degraba la o mutare gen "pestele mare inghite pestele mic". Avantajul taiwanezilor este ca vor beneficia de peste 1650 de patente ale americanilor, chair mai multe decat are Motorola in segmentul smartphone-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×