HTC va lansa cu 50% mai puţine smartphone-uri în acest an, maxim 6-7 în 2017; HTC 11 nu va apărea sub acest nume!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.182 ori
<b>HTC va lansa cu 50% mai puţine smartphone-uri în acest an, maxim 6-7 în 2017; HTC 11 nu va apărea sub acest nume!</b>Pentru acest an se pare că taiwanezii de la HTC și-au propus să reducă serios numărul de smartphone-uri pe care are în plan să le aducă pe piață. Numărul total de terminale mobile HTC ce ar urma să ajungă pe piață în acest an este cu 50% mai miic

În urmă cu 2 ani Sony decidea să o lase mai moale cu lansările de valuri de telefoane şi se axa pe câteva modele de bază, în special flagshipuri. De aceea în 2016 nu prea am mai văzut terminale midrange şi low end de la japonezi. HTC ar fi luat o decizie similară, anunţându-şi intenţia de a lansa în 2017 cu aproximativ 50% mai puţine smartphone-uri decât anul trecut.

Informaţia vine de la Chialin Chang, preşedinte pe secţiunea Smartphone şi Connected Devices. Dacă în 2016 taiwanezii lansau 11-12 modele, în acest an vom vedea doar 6, maxim 7 noutăţi. Această decizie ar fi fost luată pentru a permite companiei să se axeze pe funcţiile cheie ale smartphone-urilor şi să concureze cu succes cu rivalii. Deocamdată au apărut două modele noi, HTC U Ultra şi HTC U Play, iar Chialin Chang consideră că funcţiile "machine learning" şi asistentul lor virtual sunt punctele cheie ale nou veniţilor.

Se pare că U Ultra şi U Play vor fi capabile să îşi dea seama dacă sunteţi în mers, dacă conduceţi sau mergeţi cu transportul în comun spre muncă, afişând ora plecărilor din staţie spre exemplu. Vestea bună e că profilul vostru de preferinţe rămâne în cloud şi dacă treceţi la un nou telefon HTC vi se vor păstra şi preferinţele. Aflăm şi că HTC U Ultra are 4 microfoane always on pentru recunoaşterea biometrică a vocii, dar şi captură audio 3D.

Revenind la portofoliul HTC pe anul curent, Chang a afirmat că vor mai exista şi telefoane Desire accesibile şi axate pe divertisment. Foarte important e faptul că oficialul a declarat că viitorul flagship nu va fi numit "HTC 11", deci ne aşteptam la ceva complet nou, eventual un derivat din proiectul HTC Ocean.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×