Motorola lucra la un smartphone axat pe gaming în 2011; apare abia acum în randări via Evleaks

1.893 ori
<b>Motorola lucra la un smartphone axat pe gaming în 2011; apare abia acum în randări via Evleaks</b>Din când în când celebrul leaker Evan Blass ne mai prezintă randări ale unor terminale prototip ce nu au devenit niciodată realitate - lucru ce se întâmplă și astăzi când privim asupra unor imagini ale unui smartphone axat pe gaming la care lucrau cei de

Celebrul leaker Evan Blass a.k.a @evleaks, ne mai prezintă din când în când și imagini ale unor terminale prototip ce nu au ajuns realitate, lucru ce se întâmplă și astăzi când vedem randări ale unui smartphone axat pe gaming ce poartă logo-ul Motorola. Acest model datează din 2011 și deși ar fi avut un potențial ridicat la acea vreme, terminalul nu a trecut de stadiul de concept.

Motorola

Ținând cont de faptul că acest concept sosea în 2011, anul în care pe piață debuta nimeni altul decât Samsung Galaxy S2, trebuie să recunoaștem că design-ul adoptat era de-a dreptul promițător. Marginile din jurul ecranului nu păreau exagerate, iar display-ul ocupa o mare parte din suprafața panoului frontal. 

Motorola concept

Avem aici parte de elemente speciale precum o cameră secundară rabatabilă în stilul lui Honor 7i, difuzoare stereo în partea din spate, dar și butoane de control al volumului plasate ingenios pentru ca utilizatorul să le poată accesa mai rapid. Tot pe spate se remarcă și prezența unui scanner de amprente și observăm și marcajul ce indică faptul că senzorul foto era capabil de captură 3D.

Ținând cont de acele vremuri, acest smartphone ar fi putut sosi cu display HD, cu procesor Tegra 2 sau Tegra 3, dar și cu 1 sau poate 2 GB memorie RAM. Deși conceptul arată chiar interesant chiar și la ora actuală, e mare păcat că Motorola nu a decis să producă un asemenea device care în 2011 ar fi cucerit complet publicul pasionat de gaming mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×