HTC ar urma să lanseze 6-7 smartphone-uri esențiale în 2017

1.583 ori
<b>HTC ar urma să lanseze 6-7 smartphone-uri esențiale în 2017</b>Ultimii ani au adus o restrângere a numărului de lansări de telefoane pentru marii producători, de la Samsung la HTC şi de la Sony la Huawei chiar. Era o perioadă când Samsung lansa câte un telefon săptămânal, iar Sony avea o gamă largă midrange. Şi HTC l

Ultimii ani au adus o restrângere a numărului de lansări de telefoane pentru marii producători, de la Samsung la HTC şi de la Sony la Huawei chiar. Era o perioadă când Samsung lansa câte un telefon săptămânal, iar Sony avea o gamă largă midrange. Şi HTC lansa câte 3-4 telefoane deodată, dar acum preferă o strategie mai clar axată pe anumite segmente de modele. Pentru 2017 HTC ar avea pregătite 6-7 terminale generatoare de profit.

Scopul taiwanezilor pentru acest an nu e neapărat de a creşte veniturile, cât de a reveni pe profit. Chia-Lin Chang, preşedinte al secţiunii HTC Smartphone şi Connected Devices a anunţat în timpul unei conferinţe ca HTC va lansa în jur de 6-7 terminale în acest an. Handset-urile ar urma să se axeze pe calitate mai degrabă decât pe cantitate, iar HTC ar urma să ajungă rapid la marja de profit dorită.

Ni se transmite clar mesajul că nu vom mai vedea modele entry level, aceea fiind o piaţă prea competitivă pentru HTC. Deocamdată în 2017 am văzut modele ca HTC U Ultra sau HTC U Play, anunţate în ianuarie. Ambele terminale au rame din aluminiu şi câte un panou din sticlă curbată în faţă şi spate. Încă mai aşteptăm flagship-ul HTC 11 şi eventual şi modelele Ocean fără butoane, care au tot scăpat în ultimul an.

Poate vom vedea şi un telefon Vive cu funcţii VR, deşi nișarea ar fi prea îngustă pentru acel model. Cert e că HTC îşi restrânge portofoliul, iar o mişcare similară vom vedea şi la Sony.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×