Smartphone-ul HTC Vive primește o randare de calitate; ar putea fi prezentat oficial chiar mâine!

1.505 ori
<b>Smartphone-ul HTC Vive primește o randare de calitate; ar putea fi prezentat oficial chiar mâine!</b>Ne mai desparte doar o zi de lansarea lui HTC U Ultra / U Play, eveniment în cadrul căruia am putea vedea și un preview pentru smartphone-ul HTC Vive. Dacă vă amintiți, acest handset își făcea apariția într-un clip oficial HTC cu doar câteva zile în urmă

În clipul postat de către @evleaks acum câteva zile vedeam și preț de câteva secunde un posibil smartphone HTC Vive, model care astăzi primește o randare detaliată din partea celor de la androidbit.net. Ca design telefonul nu arată deloc rău ținând cont de faptul că ultimele modele ale taiwanezilor s-au bazat în mare parte pe același tipar, iar acum avem parte și de o integrare cel puțin ingenioasă a antenelor de conectivitate.

Observăm camera foto duală însoțită de bliț LED, dar și logo-ul HTC Vive plasat pe mijloc. Cu toate că privit din spate telefonul arată chiar atractiv, există mari șanse ca lucrurile să se schimbe complet în cazul panoului frontal. Am putea vedea margini generoase în jurul ecranului, dar și acel buton home cu scanner de amprente.

Pentru că telefonul este gândit pentru utilizarea alături de un headset VR, ne așteptăm ca pachetul hardware să fie unul pe măsură care să includă un procesor Qualcomm Snapdragon de ultimă generație și probabil 4 sau 6 GB RAM. Și ecranul ar trebui să fie unul de top cu rezoluție QHD.

Rămâne de văzut dacă HTC va oferi și un preview pentru acest handset în cadrul evenimentului programat pentru mâine, 12 ianuarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×