HTC ne pregătește un nou phablet mid-range; Desire 830 ni se prezintă în fotografii

1.392 ori
<b>HTC ne pregătește un nou phablet mid-range; Desire 830 ni se prezintă în fotografii</b>Cu toate că HTC lansa la MWC phablet-ul Desire 825, iată că astăzi apar în presă și informații despre un succesor pentru acest model, unul ce va fi numit Desire 830. Ca dovadă stau o serie de fotografii care ne prezintă design-ul adoptat de către noul

În urmă cu doi ani direct din partea producătorului taiwanez HTC primeam phablet-ul Desire 816, un terminal foarte interesant prin prisma dotărilor sale tehnice și a prețului foarte bun în raport cu flagship-urile din acel moment. Timpul a trecut și pe piață au venit alte modele succesor ca Desire 820, respectiv 825.

Pentru a 2-a parte a anului 2016 se pare că ni se pregătește o actualizare binevenită pentru acest phablet, model ce va sosi sub denumirea de HTC Desire 830. Telefonul în cauză cu numele de cod 2PVD100 ni se prezintă astăzi într-o serie de fotografii, una dintre acestea oferindu-ne și câteva dintre specificațiile hardware prin intermediul aplicației CPU-Z.

Observăm că phablet-ul ne va aduce un display Full HD de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Ca design, nu se vor schimba prea multe elemente aici, telefonul urmând a păstra carcasa din policarbonat cu diferite inserții colorate pentru un efect mai interesant.

Nu lipsesc de aici nici difuzoarele stereo frontale, dotare de care flagship-ul HTC actual nu beneficiază. Ținând cont de faptul că HTC Desire 825 abia s-a lansat comercial, tindem să credem că anunțul lui Desire 830 se va întâmpla cel mai probabil în perioada august-septembrie, poate chiar la IFA 2016 din Berlin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×