Google Îmbunătățește vizibilitatea aplicațiilor pentru tablete in Play Store

1.338 ori
<b>Google Îmbunătățește vizibilitatea aplicațiilor pentru tablete in Play Store</b>Deși mai are ani lumină până să ofere aplicații optimizate pentru tablete la fel de bune ca și cele de pe iOS, Google a îmbunătățit filtrarea aplicațiilor pentru terminale cu ecran mare în Play Store. &nbsp; Astfel, dacă sunteți posesor de...

Deși mai are ani lumină până să ofere aplicații optimizate pentru tablete la fel de bune ca și cele de pe iOS, Google a îmbunătățit filtrarea aplicațiilor pentru terminale cu ecran mare în Play Store.

Astfel, dacă sunteți posesor de tableta Android și intrați în magazinul de aplicații Android în Top Paid și Top Free veți vedea doar aplicații create pentru tablete. Atunci când veți căuta o anumită aplicație și ea nu va fi optimizata pentru tablete, veți vedea mentiunea "designed for phones" lângă numele său.

Până acum trebuia să căutăm un soft, să îl instalăm și să aflăm cu stupoare că suntem forțați să îl rulăm în portrait pe o tabletă de 10 inch sau să facem "stretch" imaginii pe tot ecranul. Din păcate nu avem o listă clară cu "aplicații pentru tablete", ci doar o filtrare mai bună a softurilor. Va fi interesat de văzut unde trage Google linia când vine vorba de această listare a aplicațiilor. Dacă avem un device de 5.5 inch? Dar de 6 inch? Dar de 6.4 inch?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×