HTC Video: One strică lansarea lui Samsung Galaxy S4, cucerește New York-ul

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.557 ori
<b>HTC Video: One strică lansarea lui Samsung Galaxy S4, cucerește New York-ul</b>HTC a trecut la atac odată cu sosirea telefonului HTC One și chiar a profitat de debutul lui Samsung Galaxy S4 pentru a mai strânge câteva aprecieri. Cu câțiva promoteri plasați strategic la coadă la debutul lui S4 joia trecută, HTC a furat...

HTC a trecut la atac odată cu sosirea telefonului HTC One și chiar a profitat de debutul lui Samsung Galaxy S4 pentru a mai strânge câteva aprecieri. Cu câțiva promoteri plasați strategic la coadă la debutul lui S4 joia trecută, HTC a furat privirile tuturor.

​

Cei care așteptau să înceapă marele show de lansare a lui Galaxy S4 brusc au văzut un grup de oameni cool care se fotografiau cu un super device și îl prezentau în diferite ipostaze. Erau băieții de la HTC, care ne arătau că putem face o fotografie cu camera frontală wide angle a lui One în care să încapă și 4 oameni. Publicul de la fața locului a lăudat camera Ultrapixel, felul în care se vede ecranul și modul în care arata telefonul.

Am auzit o persoană spunând că ar vrea să treacă de la iPhone la HTC One și că noul smartphone HTC arata mai bine decât un Samsung. între timp fetele de HTC împărțeau gustări publicului, o altă mișcare deșteaptă, deoarece dragostea de smartphone trece prin... stomac. Cu LG cu panouri de troll în Times Square și acești promoteri infiltrați în public, Samsung a avut orice numai o lansare liniștită nu.

în schimb HTC One ataca dur... și asta ne place, mai ales că îl avem pe One în teste!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×