Cel mai bun preț pentru Samsung Galaxy S7 Edge îl găsiți la Cel.ro; telefonul costă 3.199 lei acum

1.874 ori
<b>Cel mai bun preț pentru Samsung Galaxy S7 Edge îl găsiți la Cel.ro; telefonul costă 3.199 lei acum</b>Unul dintre cele mai arătoase smartphone-uri de pe piață la ora actuală este cu siguranță Samsung Galaxy S7 Edge - terminal ce impresionează prin al său display curbat spre margini cu diagonala de 5.5 inch. Acest produs beneficiază în această perioadă

Trebuie să recunoaștem faptul că Samsung Galaxy S7 Edge este unul dintre cele mai arătoase smartphone-uri de pe piață la ora actuală, dispozitiv ce vine și cu un pachet hardware de excepție. Dacă vă numărați printre cei care urmăreau achiziția acestui model, atunci astăzi aveți un motiv în plus pentru a face acest lucru.

Spunem asta pentru că Cel.ro vine cu o reducere interesantă pentru Galaxy S7 Edge în varianta cu 32 GB de stocare, disponibilă pe roz, argintiu, negru sau auriu. Acest telefon poate fi cumpărat astfel la un preț de 3.199 lei - probabil cel mai bun preț practicat de către un magazin de încredere de pe plan local.

Ca specificații, știți deja că telefonul ne aduce un display curbat de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD (2560 x 1440 pixeli), un procesor octa-core Exynos 8890 și 4 GB memorie RAM. Avem la dispoziție o cameră foto principală de 12 megapixeli, un scanner de amprente și un senzor selfie de 5 megapixeli.

Puteți comanda telefonul de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×