HTC One preview: un smartphone excelent, cu un design cuceritor (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.610 ori
<b>HTC One preview: un smartphone excelent, cu un design cuceritor (Video)</b>După o așteptare care a fost scurtă dar a părut îndelungată, am primit promițătorul smartphone HTC One în teste. Device-ul ne-a cucerit din prima secundă și de vreme ce nu a sosit în cutia oficiala am decis că în loc de unboxing să vă...

După o așteptare care a fost scurtă dar a părut îndelungată, am primit promițătorul smartphone HTC One în teste. Device-ul ne-a cucerit din prima secundă și de vreme ce nu a sosit în cutia oficiala am decis că în loc de unboxing să vă oferim acest preview detaliat.

Handsetul este primit în teste de la HTC România și vă reamintim că am mai luat contact cu acest model la MWC 2013 în Barcelona și săptămâna trecută la evenimentul de lansare oficială. Avem o sursă care ne-a informat că acest smartphone va costa 599 de euro la liber la Orange și din câte știm telefonul a fost amânat pentru lansare în luna aprilie. Prima impresie este una pozitivă: telefonul arata foarte bine, este mai compact decât ne așteptăm și foarte elegant.

Spatele are o textură plăcută, iar carcasa este fabricată dintr-o singură bucată de aluminiu, prelucrata timp de 200 de ore. în partea din fată avem protecție Gorilla Glass 2 și trebuie să aflați că la acest terminal, ca și la HTC 8X componentele sunt dispuse la interior în formă de piramidă inversată: cele mari deasupra și cele mici din ce în ce mai in spate.

Telefonul măsoară 9.3 mm în grosime, cântărește 143 de grame, dar nu pare a avea nici una dintre aceste dimensiuni atunci când îl țineți în mână. Ecranul Full HD de 4.7 inch este un S LCD 3 foarte luminos și care are unghiuri de vizualizare fantastice. HTC One aduce și un procesor quad core Snapdragon 600 de 1.7 GHz, 2 GB RAM și o cameră de 4 megapixeli cu tehnologie Ultrapixel. Aflați totul despre BlinkFeed, BoomSound și Zoe în acest preview video de mai jos. în următoarele zile revenim cu mai multe detalii. Ne puteti da sugestii legate de review si comentarii pe Forum.

HTC One Preview

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×