HTC Vigor, Dawn, Tattoo, Interlude si Imagio, cele mai noi smartphone-uri ale taiwanezilor

2.035 ori
<b>HTC Vigor, Dawn, Tattoo, Interlude si Imagio, cele mai noi smartphone-uri ale taiwanezilor</b>HTC este noul Samsung anuntand sau lansand mai multe terminale in acelasi timp, desi Samsung a atins la un moment si suma de 20 de telefoane lansate in aceeasi zi. Ei bine astazi e vorba "doar" de 5 handseturi HTC, despre care aflam ca se pregatesc sa fie...

HTC este noul Samsung anuntand sau lansand mai multe terminale in acelasi timp, desi Samsung a atins la un moment si suma de 20 de telefoane lansate in aceeasi zi. Ei bine astazi e vorba "doar" de 5 handseturi HTC, despre care aflam ca se pregatesc sa fie anuntate: Vigor, Dawn, Tattoo, Interlude si Imagio.

Si asta dupa ce aflasem deja ca HTC pregateste noi terminale ca Mega, Click, Rome si Leo, cu doar o saptamana in urma, asta ca sa nu mai vorbim de Firestone si inca 2-3 high-end-uri scapate pe web. Cu toata aceasta avalansa de denumiri, e posibil ca unele modele sa coincida, iar daca sunteti curiosi in legatura cu specificatiile, aflati ca mai aveti de asteptat pana ce si acestea vor scapa pe web.

Dupa cum va informam intr-un articol anterior, HTC doreste ca pana la finalul anului 2009 sa aiba 30% din telefoane bazate pe Android, ceea ce inseamna ca trebuie sa lanseze 15, pana la 20 de modele bazate pe acest OS in urmatoarele luni... ceea ce si pare a se pregati sa faca. Va fi foarte interesant de urmarit evolutia modelelor low end cu touchscreen si OS Android la bord, gen HTC Click.

[Via: Wmpoweruser.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×