Land Sliders Review (Coolpad Modena): unul dintre cele mai originale şi amuzante jocuri ale finalului de an 2015, un slider/score chaser (Video)

1.302 ori
<b>Land Sliders Review (Coolpad Modena): unul dintre cele mai originale şi amuzante jocuri ale finalului de an 2015, un slider/score chaser (Video)</b>Atunci când am testat phablet-ul Coolpad Modena am jucat şi jocuri pe el, iar printre ele se numără şi Land Sliders, pe care îl vedeţi în acţiune mai jos. Acesta e un joc gratuit in Play Store, unul atipic mai ales pentru un titlu casual

Atunci când am testat phablet-ul Coolpad Modena am jucat şi jocuri pe el, iar printre ele se numără şi Land Sliders, pe care îl vedeţi în acţiune mai jos. Acesta e un joc gratuit in Play Store, unul atipic mai ales pentru un titlu casual.

Land Sliders implică pur şi simplu să obţineţi scoruri cât mai mari în fiecare nivel, adunând obiecte şi controlând o creatură haioasă care trebuie să evite alte creaturi mortale. Veţi putea controla un ren, un urs panda, o figură Stickman sau un curcan, plus zeci de alte personaje deblocabile în stil Crossy Road.

Land Sliders

Grafica 8 bit şi muzica în stil Mario sunt atractive aici şi există două modalităţi de control: fie prin slide al pământului sub voi, fie prin swipe al creaturii pe sol. Veţi folosi un soi de mici lifturi pentru a urca la nivele superioare şi fiecare personaj va aduna alt tip de item: dulceaţă, bambus, creioane etc.

Pe lângă ideea de bază, de a aduna obiecte, va mai trebuie să îndepliniţi şi obiective, precum să împingeţi un urs de pe o stâncă sau să supravieţuiţi fugăriţi de inamici. În acest titlu vă veţi întâlni cu un urs polar care trage cu bulgări de zăpadă ce vă îngheaţă, va trebui să vă feriţi de gropi cu lavă şi apă, urşi bruni nervoşi, dinozauri, tauri şi cactuşi mobili. O singură atingere din partea unui astfel de inamic şi e game over. Fiecare nivel e generat la întâmplare, deci nu puteţi stabili o strategie clară.

Genul acesta de joc se numeşte score chaser şi e foarte reuşit. Îi acordăm nota de 8.8 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al telefonului îl puteți afla prin Compari.ro.

Review Land Sliders, joc Android prezentat pe telefonul Coolpad Modena

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×