HTC vrea să învie brandul Wildfire prin lansarea telefonului HTC Wildfire E în Rusia

753 ori
<b>HTC vrea să învie brandul Wildfire prin lansarea telefonului HTC Wildfire E în Rusia</b>HTC este una dintre companiile considerate în spirală spre abis în ultimii ani, cu atât mai mult în 2019, când nu are un flagship. Și-a mai revenit în ultima vreme datorită unor telefoane midrange, dar acum vrea să învie

HTC este una dintre companiile considerate în spirală spre abis în ultimii ani, cu atât mai mult în 2019, când nu are un flagship. Și-a mai revenit în ultima vreme datorită unor telefoane midrange, dar acum vrea să învie un brand entry level care s-a bucurat de oarecare succes cu câțiva ani în urmă, Wildfire după cum aflam anterior aici.

Surse apropiate de companie afirmă că HTC a colaborat cu companii locale pentru a realiza telefoane sub numele HTC Wildfire E și a le lansa în Rusia. Brandul Wildire era activ sub tutela HTC în anii 2010-2011, iar noi am testat modele precum HTC Wildfire sau  Wildfire S, cel din imaginea de mai sus.

Era un telefon mignon, cochet, pentru domnișoare și care venea pe o nuanța roz. În 2019 brandul revine sub forma lui HTC Wildfire E, care se va baza pe rar utilizatul procesor UniSoc SC9863, însoțit de 2 GB RAM și 32 GB stocare. Va avea și ecran IPS LCD de 5.45 inch, cu aspect 18:9 și rezoluție HD+, iar la bord vom găsi și o baterie de 3000 mah.

Nu sună chiar rău nici camera, una duală în spate, cu senzori de 13 MP + 2 MP. În față vom avea o cameră selfie de 5 MP. În rest avem și port microUSB și jack audio de 3.5 mm. HTC nu se va ocupa de marketing sau vânzare, ci va lasă totul în seama companiei locale Ark Devices. Probabil prețul va fi mai apropiat de 100 de euro decât de 200.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×