Noul mid-range HTC apare certificat în Taiwan; Vedem și o schiță a smartphone-ului

538 ori
<b>Noul mid-range HTC apare certificat în Taiwan; Vedem și o schiță a smartphone-ului</b>Undeva prin aprilie descopeream și primele detalii despre HTC 2Q7100, un nou telefon mid-range pregătit de către Taiwanezi care își dezvăluia o parte dintre dotări prin intermediul unei listări GeekBench

Undeva prin aprilie descopeream și primele detalii despre HTC 2Q7100, un nou telefon mid-range pregătit de către Taiwanezi care își dezvăluia o parte dintre dotări prin intermediul unei listări GeekBench. A trecut ceva timp de atunci și iată că acum aflăm că terminalul tocmai ce a fost certificat în Taiwan, semn pe cât se poate de clar că o lansare oficială este foarte aproape.

Alături de certificare avem și schița de mai sus care are rolul de a ne dezvălui cum se prezintă în materie de look acest nou smartphone de buget al celor de la HTC. Din câte se poate remarca, telefonul adoptă un design comun fără decupaje în ecran sau muchii foarte înguste precum ne-am obișnuit la ora actuală.

În schimb vom avea un display 18:9 cu muchii generoase sus și jos, iar din ce mai putem observa se pare că în spate va exista și o cameră foto duală plasată vertical în colțul din stânga. Ca dotări hardware așteptăm să vedem pe acest device 6 GB RAM, un procesor Snapdragon 710 și configurații cu 64 sau 128 GB de stocare flash.

Posibil ca scanner-ul de amprente să fie unul fizic și să îl regăsim în spate. Rămâne de văzut dacă acest device va fi dezvoltat de către HTC, sau dacă producția sa a fost pusă pe seama companiilor indiene cărora HTC le-a licențiat brandul. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×