Honor 9X Pro este cu un pas mai aproape de lansare; Primește certificarea în Rusia

1.159 ori
<b>Honor 9X Pro este cu un pas mai aproape de lansare; Primește certificarea în Rusia</b>Chiar dacă Huawei are problemele de care ştim cu toţii, asta nu înseamnă că nu pregăteşte telefoane noi pentru lansare. Printre ele se numără şi Honor 9X Pro, care tocmai a fost certificat în Rusia. Varianta standard a fost deja

Chiar dacă Huawei are problemele de care ştim cu toţii, asta nu înseamnă că nu pregăteşte telefoane noi pentru lansare. Printre ele se numără şi Honor 9X Pro, care tocmai a fost certificat în Rusia. Varianta standard a fost deja certificată în China, iar acum a venit şi rândul modelului Pro.

Din păcate aceasta confirmare a existenţei sale şi trecere a testelor nu înseamnă că îi aflăm şi dotările. Măcar aflăm numele de cod, HLK-L41, care vine în completarea lui HLK-AL10 de la Honor 9X. Acestea sunt succesoarele telefoanelor midrange 8X şi 8X Max, bine primite pe final de an 2018.

Honor 9X PRO

Pe Honor 8X l-am testat şi apreciat că o extensie de Mate 20 Lite, cu dotări foarte similare. Se pare că de această dată s-a schimbat brandingul, în loc de Honor 9X Max avem un Honor 9X Pro. Mă aştept la o diagonală foarte mare, poate peste 7 inch (Honor 8X Max avea 7.12 inch), iar Honor 9X a fost certificat alături de un încărcător de 10W, similar cu cel de la predecesor.

Sursa afirmă că am putea vedea 4 sau 6 GB RAM la interior, 128 GB stocare, slot microSD, cameră selfie decupată în ecran şi o baterie de peste 4000 mAh, poate chiar 5000 mAh. Foarte posibil să avem un procesor Kirin 810 la interior, pe care l-am văzut asociat cu Nova 5 recent.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×