Google renunță la aplicațiile mobile AdSense, urmând a se axa pe versiunea web a platformei de reclame

576 ori
<b>Google renunță la aplicațiile mobile AdSense, urmând a se axa pe versiunea web a platformei de reclame</b>După cum bine știți în suita de produse Google avem și celebra platformă de advertising intitulată AdSense, aplicație ce stă în spatele reclamelor pe care le vedem pe majoritatea site-urilor web în momentul de față

După cum bine știți în suita de produse Google avem și celebra platformă de advertising intitulată AdSense, aplicație ce stă în spatele reclamelor pe care le vedem pe majoritatea site-urilor web în momentul de față. Totuși, după cum spune și titlul acestui articol, astăzi vine o veste rea, aceea că aplicația mobilă AdSense de pe Android și iOS se va închide în perioada următoare.

Motivul pentru care s-a optat pentru renunțarea la aceste titluri de pe telefoane stă în spatele dezvoltării unei aplicații web comune care suportă toate platformele. Astfel, de acum înainte Google se va axa pe îmbunătățirea interfeței web AdSense și aflăm că o asemenea aplicație web comună va permite și implementarea de funcții optimizate pentru mobil mult mai rapid decât în prezent.

Aplicațiile AdSense de pe Android și iOS ar urma să dispară în câteva luni, iar eliminarea lor completă se va realiza până la final de an. Ce-i drept indicii cu privire la renunțarea la aceste aplicații erau vizibile pentru toată lumea, ultimul update pentru iOS sosind în noiembrie 2017, iar pentru Android în decembrie același an. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×