HTC Wildfire are acum o pagina oficiala (Video)

1.584 ori
<b>HTC Wildfire are acum o pagina oficiala (Video)</b>Pagina oficiala a lui HTC Wildfire este acum disponibila aici, oferind detalii complete despre noul handset "entry level" al faimoasei companii taiwaneze. Acesta pare a fi o varianta "mini" de Nexus One sau HTC Desire, dupa cum puteti vedea si in clipul...

Pagina oficiala a lui HTC Wildfire este acum disponibila aici, oferind detalii complete despre noul handset "entry level" al faimoasei companii taiwaneze. Acesta pare a fi o varianta "mini" de Nexus One sau HTC Desire, dupa cum puteti vedea si in clipul de prezentare de mai jos:

HTC Sense este prezenta pe acest terminal, interfata evoluand odata cu terminalele companiei, iar ca noutate mentionam posibilitatea de a recomanda aplicatii de pe un telefon pe altul, plus functii de social networking. O alta imbunatatire pe care o aduce HTC Wildfire este experienta de browsing, mai ales daca avem in vedere faptul ca handsetul vine cu suport Full Flash pentru clipuri video online, pinch-to-zoom si auto-rotire din portrait in landscape.

Acest terminal va permite accesul cu usurinta la Twitter, Facebook si Twitter in acelasi timp, prin intermediul functiei Friend Stream, care va realiza update-urile automat. O alta functie interesanta este "Caller ID", care nu afiseaza doar numele si numarul persoanei care va apeleaza, ci si statusul sau pe Facebook si ziua de nastere.

Pe cand si in Romania acest promitator model entry level?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×