Google I/O 2010: despre ce este vorba si ce asteptari avem

1.177 ori
<b>Google I/O 2010: despre ce este vorba si ce asteptari avem</b>Peste doar cateva ore va debuta evenimentul Google I/O 2010, in San Francisco, show la care vor participa peste 5000 de developeri si jurnalisti. Aceasta a treia editie anuala a conferintei va gazdui lansarea lui Android 2.2 aka Froyo, dar si multe ale...

Este deja in desfasurare Google I/O 2010, show la care vor participa peste 5000 de developeri si jurnalisti. Aceasta a treia editie anuala a conferintei va gazdui lansarea lui Android 2.2 aka Froyo, dar si multe ale debuturi si upgrade-uri ale serviciilor Google.

Pe langa debutul lui Froyo, vom vedea si un demo al lui Flash Player 10.1 ruland pe Android si se pare ca si jocurile vor fi un punct cheie al conferintei. In ciuda faptului ca Android nu e chiar un OS pentru gameri, Google doreste sa schimbe aceasta imagine prin colaborari cu numerosi developeri si companii de marca din industria gamingului.

De asemenea, gigantul motoarelor de cautare va anunta un serviciu TV, bazat pe Android si aparent numit Google TV. Compania din Mountain View ar fi colaborat cu producatori de televizoare si furnizori de servicii TV pentru a dezvolta acest nou produs, care va aduce Android pe televizoarele din casele tuturor.

Google Android 2.2

Iata si cateva metode pentru a fi mereu la curent cu ce se intampla la I/O:

- pe contul Twitter al evenimentului, urmarind hashtagul #io2010
- discursuri tip keynote, urmarite live pe YouTube, oferite de Google via streaming
- Google va inregistra majoritatea sesiunilor de teste, discursurilor si demo-urilor si le va posta pe web in urmatoarele 2 saptamani dupa I/O.

Ramaneti si pe Mobilissimo.ro pentru cele mai noi vesti de la conferinta din San Francisco.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×