HTC Wildfire S scos din cutie În varianta feminină... roz (Video)

1.793 ori
<b>HTC Wildfire S scos din cutie În varianta feminină... roz (Video)</b>Dacă domnișoarele s-au întrebat vreodată ce telefon cu Android să aleagă, atunci ar fi o idee bună să arunce o privire asupra analizei pe care i-o realizăm lui HTC Wildfire S. Până atunci avem un unboxing al acestui telefon și înainte să vă...

Dacă domnișoarele s-au întrebat vreodată ce telefon cu Android să aleagă, atunci ar fi o idee bună să arunce o privire asupra analizei pe care i-o realizăm lui HTC Wildfire S. Până atunci avem un unboxing al acestui telefon și înainte să vă șocăm, aflați că acesta este un model de culoare roz, pe care evoMAG.ro îl vinde la prețul de aproximativ 1099 lei.

Ambalajul este unul clasic pentru HTC, alb și curat, iar în cutie se afla manualele, perechea de căști, încărcătorul, cablul USB și câteva mici accesorii pentru căști. Terminalul impresionează prin dimensiunile sale reduse și prin ecranul foarte comod cu diagonală de 3.2 inchi. HTC Wildfire S rulează Android 2.3 Gingerbread cu interfața HTC Sense, dar veți avea nevoie de Task Killer pentru a mai închide din aplicații uneori, din cauza cantitatii reduse de RAM si a procesorului nu chiar high end.

Mai multe detalii despre dotările de harware, experienta software, puterea camerei de 5 megapixeli și altele veți afla în recenzia noastră din următoarele zile. Rețineți că acesta fiind un telefon feminin și mai ales roz, ne vom axa pe aplicații pentru domnișoare și pe widgeturile pe care le vor folosi acestea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×