HTCFans.ro pune la bătaie un HTC Desire 816 și alte 12 smartphone-uri; iată cum puteți participa la concurs

1.490 ori
<b>HTCFans.ro pune la bătaie un HTC Desire 816 și alte 12 smartphone-uri; iată cum puteți participa la concurs</b>La sfârșitul lunii trecute, cei de la HTCFans.ro au dat startul unei promoții speciale prin care utilizatorii pot câștiga unul dintre cele 13 premii puse la bătaie. Aflați că acest concurs are loc în perioada 28 noiembrie - 26 decembrie,...

La sfârșitul lunii trecute, cei de la HTCFans.ro au dat startul unei promoții speciale prin care utilizatorii pot câștiga unul dintre cele 13 premii puse la bătaie. Aflați că acest concurs are loc în perioada 28 noiembrie - 26 decembrie, perioadă în care sunt acceptate toate înscrierile din partea voastră.

Printre premiile puse la bătaie de către HTCFans.ro se numără 4x HTC Desire 310, 4x HTC Desire 510, 4x HTC Desire 610 și marele premiu, un HTC Desire 816. Astfel, timp de 4 săptămâni, vor fi oferite ca premii în cadrul unei extrageri câte un HTC Desire 310, un HTC Desire 501, respectiv un HTC Desire 610.

Pentru a participa la aceste extrageri săptămânale, va trebuia ca inițial să vă creați un cont pe HTCFans.ro, sau să participați din cadrul secțiunii speciale denumită “Concurs HTC Desire” ce poate fi găsită pe pagina de facebook HTC România. Ulterior, va trebui să vă personalizați aplicația BlinkFeed folosind opțiunile prezentate în meniu, modalitate ce vă asigură prezența în cadrul extragerilor săptămânale.

în cazul în care doriți să participați și la tombola cea mare prin care se oferă un HTC Desire 816, veți fi nevoiți să completați formularul de concurs de pe HTCFans.ro, respectiv de pe HTC România (facebook), formular în cadrul căruia va trebui să notați și un link util pe care l-ați dori introdus în aplicația BlinkFeed. Pentru mai multe detalii, puteți găsi regulamentul oficial chiar aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×