Vernee va demara o campanie de vânzări flash pentru smartphone-urile Thor și Apollo Lite; iată detalii!

811 ori
<b>Vernee va demara o campanie de vânzări flash pentru smartphone-urile Thor și Apollo Lite; iată detalii!</b>Produsele celor de la Vernee au devenit foarte rapid populare și asta datorită prețurilor foarte bune în raport cu specificațiile hardware pe care le primim la pachet. Am testat și noi un astfel de terminal al producătorului chinez, și anume modelul Thor

În perioada 4 - 31 iulie cei de la Vernee pregătesc o campanie de vânzări flash foarte interesantă, aceasta fiind caracterizată de prețuri speciale pentru cele două smartphone-uri numite Thor și Apollo Lite. Pe lângă discount-urile propriu zise ce vor fi aplicate pentru fiecare handset în parte, utilizatorii vor avea și șansa de a câștiga unul dintre aceste dispozitive - regulamentul concursului urmând a fi dezvăluit ulterior.

Ei bine, descoperim că vânzările flash pentru modelul Vernee Thor vor fi desfășurate în fiecare zi de miercuri la ora 13:00 (ora României) din intervalul mai sus prezentat - perioadă în care veți putea achiziționa device-ul pentru doar 99.99 dolari (preț normal - 119.99 dolari). Acesta a fost testat și de către noi anterior, iar după cum bine știți avem parte de un terminal cu display HD de 5 inch, procesor octa-core, 3 GB RAM și scanner de amprente la pachet.

În cazul lui Vernee Apollo Lite, prețul va fi de 199.99 dolari pe timpul campaniei de vânzări flash ce se va desfășura în fiecare vineri tot de la ora 13:00, ora României. Ca dotări avem un display FHD de 5.5 inch, un procesor deca-core MediaTek Helio X20, 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Există o cameră foto principală Samsung S5K3P3 de 16 megapixeli, un senzor frontal de 8 megapixeli, dar și o baterie generoasă de 3180 mAh. 

De asemenea, în cazul în care nu veți prinde reducerea din cadrul vânzărilor flash, există și posibilitatea de a primi un cupon de 30$ pentru achiziția device-ului - acesta urmând a fi oferit prin simpla înregistrare cu adresa de email în pagina dedicată.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×