Toshiba lansează The Shared Board (TT301), o tabletă business de 24 inch

4.219 ori
<b>Toshiba lansează The Shared Board (TT301), o tabletă business de 24 inch</b>Toshiba a lansat în această săptămână un mega device, o tabletă Full HD cu diagonală de 24 de inch, care poate servi și că monitor sau mic televizor. Producătorul japonez numește acest terminal The Shared Board (TT301) și aceasta este o...

Toshiba a lansat în această săptămână un mega device, o tabletă Full HD cu diagonală de 24 de inch, care poate servi și că monitor sau mic televizor. Producătorul japonez numește acest terminal The Shared Board (TT301) și aceasta este o tabletă business.

Noul venit integrează un display Full HD LCD de 24 inch, un procesor dual core de 1 GHz, 1.5 GB RAM DDR3, 16 GB stocare și microfon. Avem parte și de WiFi, Bluetooth și la pachet vine și o telecomandă infraroșu. Toshiba a integrat aici și o funcție multi window, astfel încât să poată fi folosite simultan două aplicații, împărțind ecranul în două porțiuni.

Toshiba lansează The Shared Board (TT301), o tabletă business de 24 inch

Tableta devine monitor atunci când se conectează la un computer cu Windows 8 și HDMI și există și suport pentru Miracast, cu posibilitatea de mirroring pentru smartphone-uri. Toshiba Shared Board dispune de Android 4.2.1 și cântărește în jur de 4 kilograme, integrand și două difuzoare de 2W.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×