Vodafone pune la bătaie vouchere de 50 și 80 lei pentru achiziții din magazinul online; iată cum putem obține unul

1.208 ori
<b>Vodafone pune la bătaie vouchere de 50 și 80 lei pentru achiziții din magazinul online; iată cum putem obține unul</b>&Icirc;ncep&acirc;nd de astăzi și p&acirc;nă pe data de 24 mai, cei de la Vodafone vin cu o campanie specială intitulată Jocul Reducerilor. Aflăm că acest concurs ne aduce șansa de a c&acirc;știga vouchere &icirc;n valoare de 50 sau 80 lei pe...

Începând de astăzi și până pe data de 24 mai, cei de la Vodafone vin cu o campanie specială intitulată Jocul Reducerilor. Aflăm că acest concurs ne aduce șansa de a câștiga vouchere în valoare de 50 sau 80 lei pe care să le folosim ulterior în Magazinul Online Vodafone pentru achiziția unui telefon la abonament pe 2 ani.

Jocul afișat de Vodafone constă în potrivirea unor cartonașe, modalitate prin care primim unul dintre cele două vouchere. Astfel, dacă vom găsi minim 5 perechi câștigăm un voucher de 50 lei, iar în cazul a 8 perechi descoperite ni se va oferi un voucher în valoare de 80 lei.

Printre telefoanele aflate în promoție ce pot fi achiziționate folosind un astfel de voucher, se numără și iPhone 5c. Acest model costă 149 euro împreună cu abonamentul RED 25 ce ne aduce minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea, 250 minute internaționale pe mobil și 2 GB trafic de date. Jocul Reducerilor Vodafone poate fi accesat de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×