Vodafone pune la bătaie vouchere de 50 și 80 lei pentru achiziții din magazinul online; iată cum putem obține unul

1.167 ori
<b>Vodafone pune la bătaie vouchere de 50 și 80 lei pentru achiziții din magazinul online; iată cum putem obține unul</b>&Icirc;ncep&acirc;nd de astăzi și p&acirc;nă pe data de 24 mai, cei de la Vodafone vin cu o campanie specială intitulată Jocul Reducerilor. Aflăm că acest concurs ne aduce șansa de a c&acirc;știga vouchere &icirc;n valoare de 50 sau 80 lei pe...

Începând de astăzi și până pe data de 24 mai, cei de la Vodafone vin cu o campanie specială intitulată Jocul Reducerilor. Aflăm că acest concurs ne aduce șansa de a câștiga vouchere în valoare de 50 sau 80 lei pe care să le folosim ulterior în Magazinul Online Vodafone pentru achiziția unui telefon la abonament pe 2 ani.

Jocul afișat de Vodafone constă în potrivirea unor cartonașe, modalitate prin care primim unul dintre cele două vouchere. Astfel, dacă vom găsi minim 5 perechi câștigăm un voucher de 50 lei, iar în cazul a 8 perechi descoperite ni se va oferi un voucher în valoare de 80 lei.

Printre telefoanele aflate în promoție ce pot fi achiziționate folosind un astfel de voucher, se numără și iPhone 5c. Acest model costă 149 euro împreună cu abonamentul RED 25 ce ne aduce minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea, 250 minute internaționale pe mobil și 2 GB trafic de date. Jocul Reducerilor Vodafone poate fi accesat de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×