Huawei anunţă o cameră panoramică inteligentă ce costă doar 44 de dolari; Are şi funcţii de securitate

Autor:  | Publicat în:  Huawei  Gadgets 944 ori
<b>Huawei anunţă o cameră panoramică inteligentă ce costă doar 44 de dolari; Are şi funcţii de securitate</b>Huawei a anunţat astăzi un nou gadget numit Panoramic Camera, într-o variantă inteligentă. Costă doar 44 de dolari şi se vinde deja în China. Aceasta este varianta smart a lui Huawei Panoramic Camera, care integrează un motoraş rotativ

Huawei a anunţat astăzi un nou gadget numit Panoramic Camera, într-o variantă inteligentă. Costă doar 44 de dolari şi se vinde deja în China. Aceasta este varianta smart a lui Huawei Panoramic Camera, care integrează un motoraş rotativ, ce poate controla direcţia de captură. 

Huawei Panoramic Camera

Camera se poate roti în jos, sus dreapta şi stânga în funcţie de nevoile utilizatorului. Practic vă puteţi uita la 360 de grade folosind acest device. Include şi captură fixă şi mod time lapse. Huawei Panoramic Camera are un procesor HiSilicon 351E V100, care îi asigură o procesare avansată şi vine cu o nouă tehnologie de decodare. Poate opera în orice condiţii de conectivitate, făcând economie de date şi stocare.

Mulţumită unor tehnologii noi la acelaşi pixel rate şi bit rate capturile ocupă cu 50% mai puţin spaţiu decât un fişier codat în H.264. Suportă şi digital wide dynamic, care îmbunătăţeşte calitatea capturii în condiţii low light sau cu lumină în spate. Atunci când nu e nimeni acasă, puteţi folosi acest accesoriu cu rol de cameră de securitate.

Dacă va detecta o figură umană va porni o alarmă. Bănuiesc ca se poate conecta lejer la telefon și laptop cu aplicație dedicată. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×