Huawei Honor 5X: conectivitate adecvată unui nume mare în zona telecom

947 ori
<b>Huawei Honor 5X: conectivitate adecvată unui nume mare în zona telecom</b>A avea un smartphone fără conectivitate bună şi apeluri cristal e ca şi cum ai un briceag elveţian care are orice numai cuţit nu. Are tirbuşon, unghiera, foarfecă, dar nu cuţit... asta ar fi culmea. Ca atare aşteptările sunt ca mai mereu să vedem

A avea un smartphone fără conectivitate bună şi apeluri cristal e ca şi cum ai un briceag elveţian care are orice numai cuţit nu. Are tirbuşon, unghieră, foarfecă, dar nu cuţit... asta ar fi culmea. Ca atare aşteptările sunt ca mai mereu să vedem smartphone-uri cu apeluri de calitate şi conectivitate de top, mai ales în anul de graţie 2016. Iar în cazul Huawei, un provider uriaş de echipamente telecom în ultimul deceniu pretenţiile sunt şi mai mari.

Huawei Honor 5X

Iar în cazul lui Huawei Honor 5X aceste aşteptări nu au fost înşelate. Avem parte de conectivitate LTE, două slot-uri SIM, GPS, Glonass, Bluetooth 4.1, WiFi 802.11 b/g/n şi microUSB 2.0. Huawei a pus la bătaie şi funcţii că Speed Dial şi filtru anti hărţuire, dar şi un microfon de top ce suportă anulare a zgomotului de fond.

În apeluri, am avut parte de volum ridicat, sunet clar şi semnal bun, iar de cealaltă parte a apelului am fost auziţi perfect. La testul WiFi am prins 22 Mbps download şi 21 Mbps upload, ceea ce e destul de OK.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×