Samsung primește brevet pentru un smartphone flexibil ce se transformă în smartwatch

675 ori
<b>Samsung primește brevet pentru un smartphone flexibil ce se transformă în smartwatch</b>Chiar acum o lună aflam prin intermediul unui brevet despre dorința producătorului sud-coreean Samsung de a trece la un nou nivel &icirc;n materie de tehnologie, și anume lansarea unui smartphone cu display flexibil. Astăzi, Biroul de brevete și...

Chiar acum o lună aflam prin intermediul unui brevet despre dorința producătorului sud-coreean Samsung de a trece la un nou nivel în materie de tehnologie, și anume lansarea unui smartphone cu display flexibil. Astăzi, Biroul de brevete și Trademark US ne prezintă o nouă aplicație a companiei ce acoperă același concept de flexibilitate.

Din câte ne dezvăluie și schița de mai sus, este vorba despre un gadget purtabil flexibil ce se înfășoară pe mâna utilizatorului exact ca un ceas sau smartband. Potrivit brevetului, acest ceas poate reveni la forma plată inițială, moment în care va fi utilizat la fel ca și un smartphone obișnuit pentru funcții multimedia și telefonie.

Astfel, avem parte de un device 2-în-1 ce poate îndeplini cu ușurință atât funcția de smartwatch, cât și pe cea de telefon. Această idee este deja aplicată în cazul tabletelor hibrid ce se transformă în notebook-uri printr-o tastatură bluetooth. Totuși, în cazul conceptului Samsung lucrurile sunt mult mai complicate, iar dezvoltarea unui astfel de produs nu va fi deloc una ușoară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×