Huawei anunță smartphone-ul Enjoy 7 Plus; costă 230 dolari și aduce o baterie de 4000 mAh

1.192 ori
<b>Huawei anunță smartphone-ul Enjoy 7 Plus; costă 230 dolari și aduce o baterie de 4000 mAh</b>La scurt timp după mega leak-ul din această dimineață, Huawei Enjoy 7 Plus a fost anunțat oficial - un phablet din zona mid-range ce impresionează plăcut prin bateria sa de 4000 mAh. Avem și 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare flash și un display de

În această dimineață vă prezentam câteva dintre dotările lui Huawei Enjoy 7 Plus, dar și o randare pentru acest smartphone care între timp a fost anunțat oficial. Noul produs aduce specificații foarte interesante în raport cu prețul de comercializare de numai 230 dolari pe piața din China - cea mai atractivă parte fiind cu siguranță bateria de 4000 mAh care promite până la 3-4 zile de autonomie într-un regim normal de utilizare.

Huawei Enjoy 7 PLus

Avem în prim-plan display-ul HD de 5.5 inch, iar la interior regăsim un procesor Qualcomm Snapdragon 435, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Huawei Enjoy 7 Plus ne mai pune la dispoziție o cameră foto principală de 12 megapixeli cu bliț LED și un senzor selfie de 8 megapixeli.

După cum puteți vedea din imagini, avem la bord și un scanner de amprente, modul amplasat pe spate sub camera foto. Pentru moment telefonul va fi lansat doar pe piața din China la suma de 230 dolari și este posibil să îl vedem în următoarele luni și în alte regiuni la vânzare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×