Huawei MateBook E, MateBook D și MateBook X apar în imagini cu iz oficial via @evleaks; dispozitive cu Windows 10

779 ori
<b>Huawei MateBook E, MateBook D și MateBook X apar în imagini cu iz oficial via @evleaks; dispozitive cu Windows 10</b>Se zvonea la un moment dat faptul că Huawei plănuiește lansarea unui succesor pentru tableta convertibilă MateBook, dar nu știam că de fapt este vorba despre 3 noi modele. Evan Blass a.k.a @evleaks ne prezintă astăzi o serie de imagini cu iz oficial

Începutul lunii aprilie ne-a adus și o listare din GeekBench pentru un soi de model succesor cunoscut sub numele de cod 'Pascal' pentru tableta Huawei MateBook ce a fost lansată în primăvara anului 2016 la Mobile World Congress. Astăzi aflăm că de fapt vor exista 3 noi modele din seria MateBook, imagini cu iz oficial pentru aceste dispozitive fiind dezvăluite de către celebrul leaker Evan Blass a.k.a @evleaks.

Huawei MateBook E

Huawei MateBook E

Din câte se pare, va exista și o tabletă Huawei axată mai degrabă pe mobilitate decât pe versatilitate, model numit MateBook E care se vehiculează a fi chiar acel Huawei Pascal din benchmark-uri . Acesta va adopta o tastatură qwerty de tip cover ce ne va permite și ajustarea tabletei în câteva poziții specifice. La interior vom avea un procesor Intel Core i5-7200U și un chip de 8 GB memorie RAM.

Huawei MateBook D

Huawei MateBook D

Pe lista companiei chineze se află și un laptop numit MateBook D, produs care din imaginea de mai sus pare a fi caracterizat de portabilitate. Remarcăm prezența a 3 porturi full USB în partea stângă, a unei tastaturi destul de bine spațiată și aunui trackpad de dimensiuni medii. Pare că acest notebook va fi disponibil în mai multe variante de culoare, printre care și roz, respectiv gri.

Huawei MateBook X

Huawei MateBook X

Nu în ultimul rând îl avem și pe Huawei MateBook X, tot un soi de notebook compact ce sosește cu o tastatură glossy după cum se poate vedea în imaginea de aici. Pe ecranul său vedem reprezentată într-o imagine promoțională varianta pe auriu și cam aici se opresc detaliile pe care le avem despre acest dispozitiv. Ținând cont de apariția acestor materiale, este foarte posibil ca lansarea produselor de față să aibă loc foarte curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×