Xiaomi Redmi 4X este smartphone-ul perfect pentru cei cu buget limitat; costă doar 530 lei la GearBest și vine cu baterie de 4100 mAh

2.140 ori
<b>Xiaomi Redmi 4X este smartphone-ul perfect pentru cei cu buget limitat; costă doar 530 lei la GearBest și vine cu baterie de 4100 mAh</b>În general smartphone-urile ce impresionează prin baterii generoase sunt și modele cu panouri de 5.5 inch sau chiar mai mari de atât. Există totuși și situații în care regăsim baterii puternice pe telefoane compacte să spunem, cum este cazul lui Redmi 4X

Rar se întâmplă ca producătorii de smartphone-uri să lanseze terminale din zona compactă care să impresioneze la capitolul autonomie. Xiaomi este însă excepția de la regulă și cel mai nou model din portofoliul acestora se numește Redmi 4X - telefon care costă în acest numai 124.99 dolari ~ adică aproximativ 530 lei. Suma de față vă aduce un handset bine echipat și pe deasupra chiar și arătos.

Xiaomi Redmi 4X

Plătind acest preț veți primi la schimb un smartphone cu display HD de 5 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 435 de 1.4 GHz și 2 GB memorie RAM. Avem 16 GB spațiu intern de stocare + slot pentru carduri microSD de până la 128 GB, un scanner de amprente plasat pe partea din spate într-o poziție ușor de accesat cu degetul și o cameră frontală de 5 megapixeli.

Xiaomi Redmi 4X

De asemenea, pe lista de dotări mai regăsim și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și următoarele elemente de conectivitate: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, jack audio 3.5 mm, suport dual-SIM (1x nano-SIM + 1x micro-SIM) și bineînțeles conectivitate 4G LTE.

Xiaomi Redmi 4X

Telefonul sosește într-o carcasă unibody din metal și aflați că modelul vândut în cazul de față vine doar pe auriu, fiind vorba despre varianta internațională. Dacă sunteți curioși, aflați și faptul că Xiaomi Redmi 4X sosește cu limba română la pachet, aceasta putând fi selectată din start odată cu setup-ul inițial.

Pentru puțin peste 500 lei beneficiați iată de un smartphone chiar bine pus la punct, unul care vă va oferi chiar și până la 3 zile de autonomie - asta doar în funcție de gradul de folosire ce poate să difere de la utilizator la utilizator. Îl găsiți pe Xiaomi Redmi 4X în oferta GearBest.com la prețul de 124.99 dolari, cu mențiunea că acestă sumă este destinată doar abonaților la newsletter. 

De asemenea, retailerul chinez organizează în această perioadă și o campanie specială de reduceri pentru Paște pe care o puteți accesa de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×