Huawei Enjoy 7 Plus are parte de scăparea completă: specificaţii, preţ şi randare

1.602 ori
<b>Huawei Enjoy 7 Plus are parte de scăparea completă: specificaţii, preţ şi randare</b>Cu toate că în general suntem captivați complet de către terminalele flagship, uneori există și modele mid-range la fel de interesante prin prisma raportului specificații-preț. Astăzi aflăm detalii despre un nou astfel de terminal din zona de mijloc care

Nu doar telefoanele high end ne fură privirile cu scăpările lor, ci şi modelele mid-range sau entry level. Din zona mid-range apare în această săptămână Huawei Enjoy 7 Plus, cu o randare, specificaţii şi preţ la pachet, via Slashleaks.

Huawei Enjoy 7 Plus

Telefonul dispune de un ecran HD de 5.5 inch şi procesor Snapdragon 435, dar şi 3 GB RAM şi 32 GB stocare. La bord mai găsim şi Android 7.0 Nougat cu EMUI 5.1 aplicat peste, iar în spate se afla o cameră de 12 MP. În faţă există o cameră de 8 MP, iar bateria are o capacitate de 4000 mAh. Jos găsim un port USB Type C, iar acest handset măsoară 8.35 mm în grosime şi cântăreşte 165 grame.

Preţul acestui smartphone va fi de 218 euro, iar corpul pare fabricat din metal, deşi nu aş paria pe acest lucru. Spatele pare rotunjit şi privit din profil acest telefon îmi aminteşte de un HTC One X sau One S parcă. Există şi un scanner de amprente sub cameră şi difuzor în zona inferioară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×