Huawei aplică pentru dreptul asupra tehnologiei "4D Touch"; Ar putea fi un soi de Apple 3D Touch evoluat

1.791 ori
<b>Huawei aplică pentru dreptul asupra tehnologiei "4D Touch"; Ar putea fi un soi de Apple 3D Touch evoluat</b>În trecut cei de la Huawei au adus pe piață câteva smartphone-uri cu tehnologia Force Touch aplicată display-ului, ceva în stil 3D Touch prin care puteam interacționa cu iconițele de pe ecran într-un mod mai diferit. Astăzi apare în ecuație un soi de

Huawei are planuri mari pentru 2018, deja existând perspectiva unui Huawei P11 cu scanner de amprente integrat în ecran şi cu display edge to edge. Ca să nu mai vorbim că Huawei e una dintre puţinele companii care nu are asistent virtual încă. Ei bine azi aflăm că una dintre tehnologiile viitoare pregătite de chinezi s-ar putea numi "4D Touch", de vreme ce denumirea tocmai a fost înregistrată.

Huawei 4D Touc

Din păcate nu avem alte detalii în afara acestui nume şi putem doar să presupunem că este o tehnologie ce are legătură cu diferite nivele de presiune aplicabile asupra unui display. Mai ştim şi că acest copyright are legătură cu terminale ce includ tablete, telefoane, smartwatch-uri, computere, camere, brăţări de fitness si altele. Îmi imaginez că prin acest nume Huawei indică şi faptul că plusează cumva faţă de 3D Touch.

Cum anume nu ştim încă, dar e posibil ca ideea să facă referire la faptul că apăsarea pe ecran înseamnă şi identificarea biometrică, nu doar apăsare cu diferite nivele de presiune pentru a activa funcţii/aplicaţii. Totul e doar speculaţie acum, dar mă aştept ca până la MWC 2018, când vine Huawei P11 să aflăm mai multe detalii. Sau cu puţin noroc soseşte funcţia încă de pe Huawei Mate 10 la IFA 2017.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×