Huawei primește trademark pentru logo-ul "U" ce ar putea fi asociat AI-ului de pe Mate 10

1.584 ori
<b>Huawei primește trademark pentru logo-ul "U" ce ar putea fi asociat AI-ului de pe Mate 10</b>Cu doar 10 zile rămase până la debutul lui Huawei Mate 10 aflăm că firma asiatică tocmai ce a primit trademark pentru logo-ul "U" ce ar putea fi asociat AI-ului ce vine alături de chipset-ul Kirin 970. Așa cum știți deja, seria Mate 10 va include

Din acest moment ne mai rămân doar 10 zile de așteptare până la evenimentul de lansare a lui Mate 10, telefon ce va aduce un AI dedicat la bord. Ultimele teasere oferite de companie precizau că Mate 10 este mai mult decât un simplu smartphone și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce implementări va avea această tehnologie de inteligență artificială.

Până când ne lămurim cum stă treaba, descoperim astăzi că Huawei a primit recent trademark pentru logo-ul "U". Se crede că acesta este asociat AI-ului de pe noua serie de device-uri ce va cuprinde 4 modele: Mate 10, Mate 10 Lite, Mate 10 Pro și totodată Mate 10 Porsche Edition.

Aflăm că firma chineză a completat două aplicații de trademark pentru logo-ul afișat mai sus, una în SUA și alta pe plan european, asta la sfârșitul lunii septembrie. Nu știm exact dacă acest AI va marca și lansarea unui asistent virtual Huawei, descrierea din documente sugerând că numele"U" este asociat unui software tradițional și aplicațiilor mobile menite să se conecteze la diverse device-uri Internet of Things.

Ne convingem pe 16 octombrie! 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×