Samsung brevetează un scanner de amprente integrat în ecran; ar putea ajunge pe Galaxy S9

2.348 ori
<b>Samsung brevetează un scanner de amprente integrat în ecran; ar putea ajunge pe Galaxy S9</b>Am auzit în ultima vreme și faptul că viitorul flagship Samsung ar putea avea integrat un scanner de amprente în display sau cu un astfel de modul de mici dimensiuni chiar sub ecranul generos. Acum descoperim că sud-coreenii tocmai ce au

Într-un articol anterior v-am vorbit și despre posibilitatea ca sud-coreenii de la Samsung să vină cu un scanner de amprente integrat discret frontal pe flagship-ul Galaxy S9, o idee destul de interesantă la prima vedere. Acum descoperim că Sammy a brevetat de curând o tehnologie unde scanner-ul de amprente este integrat direct în display după cum se poate vedea și pe baza schițelor de mai jos.

Brevet Samsung

Aflăm că brevetul a fost acordat de către o autoritatea sud-coreeană KIPRIS și că acesta descrie un scanner de amprente integrat în ecran ce va fi sensibil la presiune. Se crede că tehnologia va ajunge pe Galaxy S9 și Galaxy S9+, cu toate că unele voci vorbesc despre probabilitatea ca sistemul să fie gata abia la debutul lui Galaxy Note 9.

Oricare dintre aceste modele va fi, trebuie să ne așteptăm la un design ce implică un display de tip 18:9, poate cu muchii și mai înguste decât în prezent. Ar fi șanse mari să vedem adus și un sistem de recunoaștere facială similar cu cel de pe iPhone X și poate chiar o cameră duală frontală precum vedem pe ultimele smartphone-uri apărute. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×