Huawei P11 apare în primele detalii: scanner de amprente integrat în ecran, muchii ultra înguste

8.520 ori
<b>Huawei P11 apare în primele detalii: scanner de amprente integrat în ecran, muchii ultra înguste</b>Huawei P11 deja e subiect de discuţie, deşi Huawei P10 de abia a sosit de mai puţin de un trimestru. La urma urmei şi Samsung lucrează la Galaxy S9 deja, deci nu ne miră foarte mult acest lucru. Despre Huawei P11 totuşi avem detalii la nivel de display..

Huawei P11 deja e subiect de discuţie, deşi Huawei P10 de abia a sosit de mai puţin de un trimestru. La urma urmei şi Samsung lucrează la Galaxy S9 deja, deci nu ne miră foarte mult acest lucru. Despre Huawei P11 totuşi avem detalii la nivel de display şi panou frontal şi le disecăm mai jos.

Astfel, aflăm că terminalul flagship al chinezilor pentru anul 2018 va avea un scanner de amprente integrat în panoul de display. Spre această direcţie se tinde în lumea tech la ora actuală, deşi până şi Apple şi Samsung au dificultăţi cu această integrare. Atât de mari încât Note 8 şi iPhone 8 tot jonglează cu design-urile şi datele de lansare chiar.

Jucătorul cheie ar fi LG, care ar fi creat deja un sistem de acest gen, doar că Huawei are propriul partener hardware, din China (Mocha RQ), care îi va livra componentele aferente. Huawei P11 e aşteptat la MWC 2018 şi are toate şansele să vină cu ecran Quad HD cu diagonală de 5.2 inch, procesor Kirin 970 probabil şi 6 GB RAM, plus o baterie de 3200 mAh şi cameră duală de 20 + 20 MP de această dată. Cat despre display, ar trebui să aibă un screen to body ratio impresionant.

Un aspect la care Huawei nu a evoluat încă e asistentul virtual şi dacă există unul în dezvoltare, ar trebui să vedem semne până la final de an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×