Huawei are intenția de a livra 80 de milioane de smartphone-uri În 2014

822 ori
<b>Huawei are intenția de a livra 80 de milioane de smartphone-uri În 2014</b>După o campanie Huawei desfășurată în SUA, care avea scopul să îi învețe pe americani cum se pronunță numele companiei și să crească awareness-ul local, iată că acum Huawei are așteptări mari pentru 2014. Ei intenționează să livreze...

După o campanie Huawei desfășurată în SUA, care avea scopul să îi învețe pe americani cum se pronunță numele companiei și să crească awareness-ul local, iată că acum Huawei are așteptări mari pentru 2014. Ei intenționează să livreze nu mai puțin de 80 de milioane de smartphone-uri in acest an.

Recent aflam că și Xiaomi are ținte tot la nivelul zecilor de milioane, iar așteptări de acest gen are și ASUS, poate puțin mai modeste totuși. Menționăm aici ca Huawei a vândut 52 de milioane de telefoane anul trecut, iar în acest an dorește o creștere cu 53.8% față de precedentele 12 luni. E vorba despre handseturi livrate la nivel global, nu doar local, deși probabil China va aduce grosul vânzărilor.

Compania a obținut 300 de milioane de dolari pentru marketing și dorește astfel să își facă un brand mai puternic la nivel global și să crească vânzările prin promovarea agresivă a produselor. 40% din buget e pus deoparte pentru promovarea din China, iar în privința handseturilor cu potențial de hit, ele vor fi în genul lui Huawei Honor 3C probabil, care a fost lansat în decembrie și a vândut deja 8 milioane de unități.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×