Microsoft publică oficial rezultatele financiare obținute În trimestrul 3 din 2014

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 977 ori
<b>Microsoft publică oficial rezultatele financiare obținute În trimestrul 3 din 2014</b>Dacă ieri aflam rezultatele financiare publicate de către Apple pentru trimestrul care tocmai s-a încheiat, iată că astăzi este rândul și celor de la Microsoft să facă același lucru. Aceștia au anunțat faptul că în acest trimestru au fost...

Dacă ieriaflam rezultatele financiare publicate de către Apple pentru trimestrul care tocmai s-a încheiat, iată că astăzi este rândul și celor de la Microsoft să facă același lucru. Aceștia au anunțat faptul că în acest trimestru au fost înregistrate venituri în valoare de 20.4 miliarde de dolari.

Totodată, aflăm și faptul că marja brută a veniturilor a fost de 14.46 miliarde de dolari, veniturile din exploatare de 5.66 miliarde de dolari, iar veniturile obținute per acțiune în trimestrul 3 de 0.68$. Satya Nadella, CEO Microsoft a declarat că aceste rezultate demonstrează puterea business-ului Microsoft, la fel ca și oportunitățile pe care oficialii le văd într-o lume bazată pe cloud și pe puterea mobilelor.

Microsoft publică oficial rezultatele financiare obținute În trimestrul 3 din 2014

Din punct de vedere al vânzărilor de produse, aflăm că Microsoft a reușit să livreze 2 milioane de console Xbox în acest trimestru, console din care 1.2 milioane de unități au fost modele Xbox One. De asemenea, au fost prezentate date și cu privire la numărul de abonați Office 365 Home, pachet software ce numără acum 4.4 milioane de clienți.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×