Peste 1 miliard de persoane folosesc Facebook pe mobil lunar; "Molimă" globală?

Autor:  | Publicat în:  Facebook 851 ori
<b>Peste 1 miliard de persoane folosesc Facebook pe mobil lunar; "Molimă" globală?</b>Nici un alt serviciu de top din zona tech, poate în afară de Google nu cred că se poate lăuda că acoperă 1 miliard de utilizatori lunar... Facebook ar fi atins 1 miliard de utilizatori pe mobil pe lună în aceste zile, o performanță incredibilă...

Nici un alt serviciu de top din zona tech, poate în afară de Google nu cred că se poate lăuda că acoperă 1 miliard de utilizatori lunar... Facebook ar fi atins 1 miliard de utilizatori pe mobil pe lună în aceste zile, o performanță incredibilă pentru o companie fondată de un băiat la facultate cu aproximativ 10 ani în urmă.

1.01 miliarde de utilizatori mobili au fost confirmați pentru perioada din jurul datei de 31 martie, o creștere cu 34%  mai mult față de anul trecut, în aceeași perioadă. Numărul nu e foarte diferit de totalul de 1.28 miliarde de utilizatori pe care îi are Facebook pe lună. și această sumă reprezintă o creștere de 15% față de anul trecut.

Evoluția FB continuă, compania având intenția de a lansa o nouă rețea de reclame mobile săptămâna viitoare în cadrul conferinței F8. Tot atunci vom afla mai multe detalii despre planurile companiei cu privire la telefoane și tablete și poate și la Whatsapp. Facebook a înregistrat și o creștere de 82% în venituri aduse de reclame, deci nu stă prost nici aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×