Huawei Ascend G510, telefon Jelly Bean la preț de 150 de euro

5.377 ori
<b>Huawei Ascend G510, telefon Jelly Bean la preț de 150 de euro</b>Huawei tocmai a anunțat un nou model Android cu preț de buget, adică 152 de euro. Handsetul are procesor dual core și Android 4.1 Jelly Bean la bord, deci e o ofertă foarte atractivă. &nbsp; Deocamdată aflăm că acest telefon va debuta în Marea...

Huawei tocmai a anunțat un nou model Android cu preț de buget, adică 152 de euro. Handsetul are procesor dual core și Android 4.1 Jelly Bean la bord, deci e o ofertă foarte atractivă.

Deocamdată aflăm că acest telefon va debuta în Marea Britanie astăzi în magazine și îl așteptăm și la noi cât de curând. El folosește un ecran de 4.5 inch, procesor dual core de 1.2 GHz, Android 4.1 Jelly Bean drept OS, cu interfața Emotion UI aplicată peste. La interior avem o baterie de 1750 mAh, iar în spate o cameră de 5 megapixeli cu bliț LED, în vreme ce în față se afla o cameră pentru videoconvorbiri cu rezoluție necunoscută.

Din câte știu, acest telefon este și unul dual SIM, iar ecranul său este un IPS LCD, cu rezoluție de 480 x 854 pixeli. Terminalul măsoară 9.9 mm în grosime, aduce și slot microSD și 4 GB memorie internă, plus 512 MB RAM. în cazul în care sunteți curioși legat de procesor, el este un Cortex A9 MTK 6577 și vine cu GPU PowerVR SGX 531. Bateria acestui device promite aproximativ 6 ore de convorbiri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×