Vodafone România anunță oficial noile sale abonamente: Red 29 cu minute nelimitate În orice rețea, Red 45 și altele!

3.904 ori
<b>Vodafone România anunță oficial noile sale abonamente: Red 29 cu minute nelimitate În orice rețea, Red 45 și altele!</b>în cadrul unui eveniment oficial desfășurat astăzi Vodafone România a anunțat o nouă serie de abonamente și planuri tarifare voce, pe care le puteți vedea în imaginile de mai jos. Avem și noi nume de cod pentru aceste abonamente, denumite Red,...

în cadrul unui eveniment oficial desfășurat astăzi Vodafone România a anunțat o nouă serie de abonamente și planuri tarifare voce, pe care le puteți vedea în imaginile de mai jos. Avem și noi nume de cod pentru aceste abonamente, denumite Red, care se adăugă seriei de planuri tarifare Mega.

Red 29 este primul pe listă, în versiunea cu telefon el costând 29 de euro pe lună și oferind  minute nelimitate în orice rețea și SMS-uri nelimitate în orice rețea. Același abonament aduce și 500 MB Internet pe mobil, 15 GB în Vodafone Cloud și muzica nelimitată în Zonga, plus antivirusul Vodafone Protect. Varianta Red 29 fără telefon și fără extraopțiuni va duce la 25 de euro pe lună și oferă aceleași beneficii menționate mai sus.

Vodafone Red Nelimitat

Dacă sunteți curioși legat de tarife, ei bine, un SMS internațional costă 0.148 euro la Vodafone acum, un MMS internațional 0.434 euro, iar convorbirile internaționale din Europa în rețele Vodafone costă 0.434 euro pe minut. Către alte rețele la nivel internatonal veți plăti 0.558 euro pe minut. Trecem la o categorie superioară de abonament cu Red 45, care costă 45 de euro pe lună și aduce tot minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea, plus 2 GB Internet pe mobil, 100 minute internaționale pe mobil în Europa și 25 GB în Vodafone Cloud. Aveți și asigurare mobilă, muzica nelimitată în Zonga și Vodafone Protect.

Apoi vine rândul lui Red 65, oferă care costă 65 de euro pe lună și are aceleași beneficii nelimitate de minute/SMS, 4 GB Internet, 250 minute internaționale mobil în Europa și 50 GB în Vodafone Cloud. Asigurarea, oferta Zonga și Protect rămân la posturi. Apoi avem seria de abonamente Mega 11, 6, 8 Online și 10 Online, fiecare cu un tarif în euro lunar corespunzător cu numele.

Voafone Mega

Mega 11 oferă 125 de minute și SMS naționale, 150 MB Internet pe mobil și 1000 de minute și SMS în rețea. Mega 6 pune la bătaie 50 minute/SMS naționale și 15 MB Internet pe mobil, plus 500 minute și SMS în rețea, iar Mega 8, 80 de minute/SMS naționale, 80 MB Internet și 800 minute/SMS în rețea.

în fine, Mega 10 vine cu 400 minute naționale inclus și 400 SMS naționale. Personal, dacă ar fi să alerg Red 45 mi s-ar potrivi cel mai bine, eventual cu un Samsung Galaxy S4 cu abonament pe 2 ani.

Puteți discuta pe forum despre noile abonamente și vota în legătură cu părerea vostră, aici: http://twtpoll.com/2bkkdl.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×