Huawei Ascend P6, telefon ultrasubtire și elegant apare Într-o galerie detaliată; Costă doar 330 de dolari!

Autor:  | Publicat în:  Huawei 2.478 ori
<b>Huawei Ascend P6, telefon ultrasubtire și elegant apare Într-o galerie detaliată; Costă doar 330 de dolari!</b>S-a scris mult despre Huawei Ascend P6, unul dintre cele mai subțiri smartphone-uri ale acestui an, iar terminalul a fost deja fotografiat înainte de lansarea sa de la mijlocul acestei luni. Acum avem la dispoziție o galerie completă cu imagini ale...

S-a scris mult despre Huawei Ascend P6, unul dintre cele mai subțiri smartphone-uri ale acestui an, iar terminalul a fost deja fotografiat înainte de lansarea sa de la mijlocul acestei luni. Acum avem la dispoziție o galerie completă cu imagini ale acestui model.

în plus, am aflat și lista sa finală de specificații și un preț pentru terminal. Handsetul are butoanele de volum, Power și cele două sloturi SIM în partea dreaptă, iar dotările sale includ un procesor K3V2 quad core de 1.5 GHz produs in house de către Huawei, plus un display HD de 4.7 inch. Telefonul are un design ce implică o ramă metalică de jur împrejurul său și o talie de doar 6.18 mm.

Huawei Ascend P6, telefon ultrasubtire și elegant apare Într-o galerie detaliată; Costă doar 330 de dolari!

Ascend P6 rulează Android 4.2.2 Jelly Bean, dispune de 2 GB RAM și doar 8 GB memorie internă, dar din păcate nu are parte și de slot microSD. în spate avem o cameră de doar 5 megapixeli, iar peste Android este aplicată interfața Emotion UI 1.6. Huawei Ascend P6 va debuta pe 18 iunie în cadrul unui eveniment la Londra și va costa în jur de 330 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×