BlackBerry Z5 apare pe jumătate Într-o fotografie și Într-o randare de presă; Midrange BB 10 OS?

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.392 ori
<b>BlackBerry Z5 apare pe jumătate Într-o fotografie și Într-o randare de presă; Midrange BB 10 OS?</b>Era de așteptat ca BlackBerry să nu se oprească la modelele BlackBerry Z10 și Q10 în acest an, astfel că au apărut zvonuri despre un model R10 și acum descoperim și un terminal midrange, de care nu auzisem până acum: Z5. &nbsp; BlackBerry Z5...

Era de așteptat ca BlackBerry să nu se oprească la modelele BlackBerry Z10 și Q10 în acest an, astfel că au apărut zvonuri despre un model R10 și acum descoperim și un terminal midrange, de care nu auzisem până acum: Z5.

BlackBerry Z5 pare a fi un model midrange, care rulează BlackBerry 10 OS și are un design rotunjit. în prim planul telefonului observăm o margine ușor ridicată în jurul ecranului sau, iar dacă îmi permiteți o aproximare, acesta pare a fi un ecran de 4 inch. De vreme ce acest model este unul midrange, mă aștept la un procesor dual core la interior, 1 GB RAM și 16 sau 8 GB memorie internă.

BlackBerry Z5

Vom avea probabil și slot microSD, o cameră de 5 megapixeli și sunt curios dacă BlackBerry își va continua colaborarea cu Qualcomm sau va miza puțin și pe cartea parteneriatului cu Intel. Sincer să fiu aș vedea BlackBerry și Intel în aceeași barcă, bazându-se pe noile procesoare Atom pentru viitoare terminale BB 10 OS. Vom vedea!

BlackBerry Z5

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×