Huawei Ascend W2, un nou model Windows Phone cu dotări atractive

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.112 ori
<b>Huawei Ascend W2, un nou model Windows Phone cu dotări atractive</b>Huawei nu e chiar prima companie care vine în minte când ne gândim la telefoane Windows Phone, mai ales unele cu dotări high end. Spre exemplu, ultimul model cu acest OS lansat de compania chineză este W1, handset de buget, iar acum vine și un W2 cu...

Huawei nu e chiar prima companie care vine în minte când ne gândim la telefoane Windows Phone, mai ales unele cu dotări high end. Spre exemplu, ultimul model cu acest OS lansat de compania chineză este W1, handset de buget, iar acum vine și un W2 cu dotări cu adevărat atractive.

Huawei Ascend W2 a ajuns pe web în urma unei scăpări, datorită căreia aruncăm o privire asupra designului acestui terminal și a listei sale de specificații. Acest model îmi amintește ușor de o combinație între HTC 8S și mai vechiul Samsung Omnia 7, deci pe partea de design Huawei nu prea inovează în schimb dotările sunt destul de bune, cu un display IPS de 4.3 inch, cu rezoluție 720p, camera de 8 megapixeli cu bliț LED și captura video Full HD și procesor dual core Qualcomm Snapdragon S4.

Primim și o baterie de 2000 mAh, 1 GB RAM, Bluetooth 2.1, conectivitate GSM și WCDMA, GPS și WiFi. E bizar că nu se menționează nicăieri cantitatea de memorie internă a handsetului sau dacă dispune de slot microSD sau nu. Prețul de pornire pentru Huawei Ascend W2 este de 289 de dolari, ceea nu sună deloc rău, mai ales comparat cu prețul unui HTC 8X, de exemplu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×