Weekend ocupat pentru Twitter: va lansa propria sa aplicație muzicală

Autor:  | Publicat în:  Twitter 454 ori
<b>Weekend ocupat pentru Twitter: va lansa propria sa aplicație muzicală</b>Dacă săptămâna trecută Facebook a avut o lansare importantă, cea a noului său Facebook Phone, ei bine acum și Twitter ne pregătește ceva. Nu e vorba de un Twitter Phone, ci de un serviciu cel puțin interesant, unul muzical. &nbsp; Compania care...

Dacă săptămâna trecută Facebook a avut o lansare importantă, cea a noului său Facebook Phone, ei bine acum și Twitter ne pregătește ceva. Nu e vorba de un Twitter Phone, ci de un serviciu cel puțin interesant, unul muzical.

Compania care se ocupă de acest serviciu de socializare a ales o oportunitate excelentă de a-și anunța produsul: în cadrul festivalului muzical Coachella din California, un soi de Woodstock modern, dacă vreți. Noul serviciu muzical vine sub forma unei aplicații, care vă recomanda artiști și melodii în funcție de anumite informații preluate din contul Twitter și în funcție de artiștii pe care îi urmăriți pe Twitter.

Rețineți că nu trebuie neapărat să fiți utilizator Twitter pentru a avea acces la aplicație, conform celor apropiați de compania dezvoltatoare. Totuși, se pare că acei utilizatori care au și cont Twitter vor avea acces la mai multe funcții. Aplicația ar urma să aibă 4 taburi, printre care și unul cu Melodii Sugerate, unul de tip #NowPlaying, care arata ce melodii ascultă followerii și Popular pentru melodiile care sunt Trending. Apoi vine tabul Emerging, care promovează artiști noi.
Servicii third party că iTunes și Soundcloud vor permite playback-ul în cadrul aplicației Twitter fără probleme și veți putea viziona și clipuri de la Universal Music și Sony. Cum vă suna acest nou produs? Are loc pe piață?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×