Huawei brevetează un nou telefon pliabil, cu un ecran ce se poate plia de 2 ori; Vedem randări concept

1.087 ori
<b>Huawei brevetează un nou telefon pliabil, cu un ecran ce se poate plia de 2 ori; Vedem randări concept</b>Huawei a anunţat recent amânarea telefonului pliabil Mate X până în luna septembrie, dar asta nu înseamnă că nu are şi alte planuri legate de pliabile. Spre exemplu tocmai au apărut pe web detalii despre un viitor terminal

Huawei a anunţat recent amânarea telefonului pliabil Mate X până în luna septembrie, dar asta nu înseamnă că nu are şi alte planuri legate de pliabile. Spre exemplu tocmai au apărut pe web detalii despre un viitor terminal de acest tip, care aduce un ecran și mai generos ca diagonală.

Brevet Huawei

Am văzut până acum multiple variante de pliabile sub formă de brevete, inclusiv unele verticale, unul Xiaomi sau chiar unul cu cameră pop up de la Oppo. Huawei propune acum un brevet mai complex, aplicație înregistrată în vara anului 2018, la Biroul European de Brevete din Olanda și aprobată de către WIPO (World Intellectual Property Office) pe 31 mai 2019.

Brevet Huawei

Randarile şi brevetul sunt foarte simple şi minimaliste şi nu detaliază deloc balamalele. Faţă de Mate X, acest model se poate plia de 2 ori şi nu doar o singură dată, ajungându-se la display-uri pe 3 părți - 3 ecrane dacă vreți. Varianta cu cele 2 "aripi" închise are muchiile foarte curbate. 

Brevet Huawei

Sunt 3 variante de telefon, conform brevetului: una cu muchii groase jos şi sus, pentru camere şi senzori, una cu muchie doar sus şi a treia cu abordare edge to edge. LetsgoDigital a realizat randări pentru a treia variantă de telefon. Pare să fie un device destul de gros, cu ecrane bine ascunse în spate atunci când telefonul e folosit în mod standard.

Brevet Huawei

Ecranul e cu adevarat edge to edge, fara muchii vizibile. Pe lângă modurile clasice de telefon şi tabletă, mai este şi unul "desk stand", care imită un laptop, cu o parte de device fixă şi una deschisă ca un ecran de laptop. Încă nu e clar dacă vom avea Android pe acest device sau HongMeng OS, dar la prima vedere pare să primim Android aici. Cred că vom vedea un terminal real de acest tip de abia la anul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×