Xiaomi brevetează un nou smartphone pliabil; Seamănă cu Mi Mix Alpha și are decupaje pentru camerele foto

540 ori
<b>Xiaomi brevetează un nou smartphone pliabil; Seamănă cu Mi Mix Alpha și are decupaje pentru camerele foto</b>În momentul lansării ineditului telefon Xiaomi Mi Mix Alpha cu siguranță mulți s-au gândit că device-ul este un pliabil, asta prin prima ecranului ce se "înfășoară" de jur-împrejur. În realitate nu a fost totuși vorba despre un

În momentul lansării ineditului telefon Xiaomi Mi Mix Alpha cu siguranță mulți s-au gândit că device-ul este un pliabil, asta prin prima ecranului ce se "înfășoară" de jur-împrejur. În realitate nu a fost totuși vorba despre un asemenea terminal, dar brevete proaspăt aprobate par a sugera că și compania chineză s-a gândit la această abordare. Vedem câteva schițe extrase dintr-un brevet proaspăt mai jos și discutăm despre design-ul adoptat de acest nou telefon pliabil.

Brevet Xiaomi

La prima vedere ca look acest terminal ne amintește mult de Mix Alpha, doar că acum aduce un raport corp-ecran și mai mare pentru că banda din spate asociată camerelor selfie dispare. În schimb primim decupaje pentru camerele foto și pe deasupra avem parte și de un ecran pliabil ce se poate deschide pentru a avea la îndemână o întreagă suprafață pentru savurat filme sau jocuri.

Brevet Xiaomi

Brevetul cel nou a fost acordat de agenția chineză CNIPA și după cum vedeți mai sus, în zona frontală avem 3 decupaje asociate unei camere selfie și a unor senzori. În spate apar în schimb două camere foto, câte una în fiecare colț iar ținând cont de imaginile de aici, telefonul pare a se transforma mai degrabă într-o tabletă de talia lui Samsung Galaxy Fold. 

Brevet Xiaomi

Ar putea fi totuși mai compact în realitate și ca aceste imagini/schițe să ne inducă în eroare. Nu vom știi exact cum stau lucrurile în această privință până ce nu vedem telefonul real, asta în situația în care Xiaomi decide să meargă mai departe cu proiectul și să creeze un produs viabil comercial. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×