MWC 2019: Oppo prezintă propriul telefon pliabil, clonă de Huawei Mate X

1.622 ori
<b>MWC 2019: Oppo prezintă propriul telefon pliabil, clonă de Huawei Mate X</b>Oppo a fost prezentă la MWC 2019 cu câteva inovaţii importante, legate de cameră şi acel zoom lossless 10X în special, dar şi de 5G. Nu au dat skip nici la pliabile, deşi varianta lor de terminal de acest gen pare inspirată foarte mult din Huawei Mate X.

Oppo a fost prezentă la MWC 2019 cu câteva inovaţii importante, legate de cameră şi acel zoom lossless 10X în special, dar şi de 5G. Nu au dat skip nici la pliabile, deşi varianta lor de terminal de acest gen pare inspirată foarte mult din Huawei Mate X.

Oficialii companiei insistă că designul este unul realizat in house, dar chiar şi un ochi neavizat vede imitaţia. De la faptul că are un "cotor" lângă care se pliază partea din faţă, până la modul în care arată balamaua, totul e luat de la Huawei. Vicepreşedintele Oppo, Brian Shen a publicat imaginile pe care le vedeţi aici pe Weibo, iar acestea ar fi fotografii oficiale cu telefonul pliabil.

MWC 2019: Oppo prezintă propriul telefon pliabil, clonă de Huawei Mate X

Se pliază spre exterior, ca şi Mate X şi modelul FlexPai de la Royole. Zona camerelor de pe "cotor" seamănă mult cu ce a realizat Huawei. Deocamdată produsul nu va fi expus la MWC 2019, pentru că mai e de lucru la el. Shen a afirmat că în funcţie de câte retweet-uri primeşte la postare va lua în calcul dacă să producă în masă terminalul sau nu.

Rămâne de văzut şi la preţ, pentru că Samsung cere 2000 de euro pe Galaxy Fold, iar Huawei 2300 de euro pe Mate X. În mod bizar Xiaomi nu a adus vreun pliabil la MWC, deşi tot oferise teasere la început de an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×