Samsung brevetează "telefonul evantai" cu 3 display-uri rotative și un mecanism ce amintește de Nokia 7373

1.013 ori
<b>Samsung brevetează "telefonul evantai" cu 3 display-uri rotative și un mecanism ce amintește de Nokia 7373</b>Pe parcursul anului trecut am văzut lansate pe piață și telefoane cu două display-uri, cel mai bun exemplu de dat fiind Vivo NEX Dual Display - device pe care l-am testat și noi aici la Mobilissimo. Acest concept de telefon multi-display

Pe parcursul anului trecut am văzut lansate pe piață și telefoane cu două display-uri, cel mai bun exemplu de dat fiind Vivo NEX Dual Display - device pe care l-am testat și noi aici la Mobilissimo. Acest concept de telefon multi-display începe să prindă oarecum în mai multe tabere și un soi de confirmare avem astăzi când descoperim prin intermediul celor de la Letsgodigital.org un nou brevet primit de către Samsung.

Brevet Samsung

Așa cum spune și titlul, avem de-a face cu un brevet ce descrie un smartphone cu 3 display-uri, dar nu în forma în care ne-am fi așteptat. Încă din prima schiță de mai sus putem observa un design cu totul și cu totul special, fiind abordate aici forme super rotunjite, mai ales în zona inferioară unde apare și un soi de buton capacitiv home.

Brevet Samsung

Lucrurile interesante ies totuși la iveală în imaginea cu numărul 2 unde vedem că acest telefon are 3 display-uri care se rotesc la stânga sau dreapta. Conceptul amintește de un eventai sau de acea paletă de culori folosită în industria vopselelor. De asemenea, îmi aduce aminte și de arhaicul Nokia 7373 ce adopta un mecanism similar de rotire al ecranului, modalitate prin care se dezvăluia tastatura fizică aflanumerică. 

Aflăm că aplicația de brevet a fost depusă în august 2018 la KIPO în Coreea de Sud și aprobată în martie 2019. Imaginile ce prezintă design-ul acestui smartphone au fost afișate în urmă cu o lună, iar acum le privim și noi. Deși ideea în sine este cu adevărat trăznită și abordează conceptul de telefon multi-display, formatul este greu de înțeles aici.. 

Utilitatea unui asemenea device este greu de imaginat, sau poate cine știe are aplicabilitate în gaming. Șansele de a vedea acest brevet transpus într-un produs real sunt totuși foarte mici. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×