Huawei dezvăluie noutățile aduse de Emotion UI 9.1: Modificări la nivel estetic și îmbunătățiri ale sistemului

1.372 ori
<b>Huawei dezvăluie noutățile aduse de Emotion UI 9.1: Modificări la nivel estetic și îmbunătățiri ale sistemului</b>Cu toate că smartphone-urile Huawei P30 și Huawei P30 Pro vin la pachet cu Emotion UI 9.1, cei de la Huawei nu au pus accentul pe prezentarea noului UI în cadrul evenimentului de lansare ce a avut loc în urmă cu o săptămână

Cu toate că smartphone-urile Huawei P30 și Huawei P30 Pro vin la pachet cu Emotion UI 9.1, cei de la Huawei nu au pus accentul pe prezentarea noului UI în cadrul evenimentului de lansare ce a avut loc în urmă cu o săptămână. Ce știam la acea vreme era că sunt aduse îmbunătățiri la nivel de experiență de utilizare, iar acum în sfârșit compania chineză decide să dezvăluie toate elementele proaspete din EMUI 9.1.

EMUI 9.1

Avem pe listă modificări la nivel estetic, performanță, dar și experiența de utilizare. În zona de estetică primim wallpapere, teme și iconițe actualizate care acum adoptă un look mai natural și dinamic. Iconițele sunt plate, iar numărul default de iconițe ce pot fi plasate pe orizontală a fost redus de la 5 la 4 - modalitate prin care se îmbunătățește efectul vizual și evită probabilitatea de atingere accidentală.

EMUI 9.1

Este implementată și tehnologia EROFS care pe hârtie ar trebui să contribuie la o creștere cu 20% a vitezelor de citire comparativ cu tehnologia EXT4. De asemenea, aceasta aduse suport pentru funcția GPU Turbo 3.0. Pe lista de noutăți mai avem și posibilitatea de a transformat telefonul într-o cheie pentru deschiderea automobilului, momentan doar pe Audi A7.

O altă funcție interesantă este cea de măsurare a distanței, volumului, înălțimii folosind o unealtă AR. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×