Huawei brevetează un nou design de smartphone cu o zonă superioară foarte rotunjită și fără decupaj în ecran

1.478 ori
<b>Huawei brevetează un nou design de smartphone cu o zonă superioară foarte rotunjită și fără decupaj în ecran</b>Vedem prin intermediul brevetelor cum numeroase companii ce activează în zona smartphone încearcă să dezvolte design-uri de terminale cât mai interesante, țelul actual fiind acela de a reduce la maxim marginile

Vedem prin intermediul brevetelor cum numeroase companii ce activează în zona smartphone încearcă să dezvolte design-uri de terminale cât mai interesante, țelul actual fiind acela de a reduce la maxim marginile din jurul ecranului și a ne oferi panouri complet edge-to-edge. Deși asta pare a face și Huawei odată cu lansarea lui P Smart Z, chinezii au în minte și alte abordări de design după cum descoperim astăzi. 

Brevet Huawei

Aflăm că brevetul de față a fost publicat de către WIPO la data de 7 mai și că documentele includ și randări, semn că proiectul se află într-un stadiu avansat de dezvoltare. Sunt astfel șanse foarte mari să vedem acest design introdus pe piață chiar în acest an pe un device Huawei sau Honor.

Din punct de vedere al look-ului, telefonul adoptă un panou frontal cu muchii relaitv înguste în jurul ecranului (stânga-dreapta și jos), dar nu și în zona superioară care este foarte rotunjită și are rolul de a găzdui camera selfie, earpiece-ul și senzorii aferenți. Vedem o cameră duală în spate, dar și un scanner de amprenete fizic - un posibil indiciu că avem de-a face cu un model mid-range.

Talia device-ului este foarte mică și un detaliu interesant remarcat aici este jack-ul audio de la bază. Așteptăm să vedem dacă design-ul va fi într-adevăr asociat unui device real sau dacă proiectul va fi abandonat în arhiva Huawei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×